Wie wij zijn

Ben jij klaar om je Next Level te bereiken?  

individuele coaching

 • Rosalie
  Rosalie

  Rosalie is Nederlandse maar woont in Sevilla (Spanje). Zij heeft twee dochters en integreert haar passie voor voeding met alle dagelijkse taken die er gewoon bij horen. Ze heeft een schat aan kennis over wat voedsel allemaal kan doen voor jouw lichaam. Daarnaast begeleidt zij ook zwangere vrouwen en vrouwen die net zijn bevallen in hun doel om hun lichaam weer sterker te maken. Rosalie is orthomoleculair voedingsdeskundige en (bekken) fysiotherapeut. Rosalie is een doelgerichte en empathische coach met heel veel kennis. Wanneer je herstellende bent van een blessure weet Rosalie jou als geen ander te begeleiden zodat je snel weer terug bent op jouw oude niveau.

 • Marie
  Marie

  Marie houdt ervan om een actief level te hebben. Ze traint 6 keer per week en hoewel ze veel tijd in de buitenlucht doorbrengt, vindt zij het ook heerlijk om een boek te lezen of om naar muziek te luisteren, liggend op haar bank. Marie is een grote fan van de muziek uit de jaren 60. Koken is een grote hobby van haar en zij ziet het als een uitdaging om een “normale” maaltijd om te toveren tot een voedzaam maal dat haar lichaam precies geeft wat het nodig heeft. Al deze kennis neemt ze mee in haar coaching. Daarnaast is Marie ook psychologe en weet ze als geen ander hoe je bepaalde patronen kunt doorbreken en nieuwe gewoontes aan kunt leren.

 • Claudia
  Claudia Eigenaar

  Wanneer spieropbouw je doel is, dan ben je bij Claudia aan het goede adres! Zij weet hoe ze je naar je doel moet leiden door een combinatie te gebruiken van voeding, training, mindset en rust. Haar clientèle bestaat voornamelijk uit mensen met een drukke agenda die zichzelf zo efficiënt en letterlijk mogelijk naar een next level willen tillen. Zij is authentiek, empathisch en doelgericht. Ze zal je afremmen wanneer de situatie erom vraagt maar wees er zeker van dat ze je voor je acties verantwoordelijk houdt op het moment dat je er met de pet naar gooit. Een perfecte combinatie van ‘though love’ en compassie. 

   

Start living your best life today!