Over ons

Ben jij klaar om je Next Level te bereiken?  

Het zaadje voor wat zou uitgroeien tot Next Level Human werd geplant in het najaar van 2015. Ik, Claudia, kreeg een echte wake-up call. Ik had een enorm drukke baan, werkte 60 uur of meer per week, had een gezin en deed m’n uiterste best om alle bordjes hoog te houden. Ik was me van geen kwaad bewust. Totdat ik een zware doos optilde en voor het eerst in mijn leven door mijn rug ging. Dagen stond ik krom van de pijn en was ik gefrustreerd dat zo’n bezige bij als ik in bed moest blijven liggen. That was NOT me.

Ik voelde me oud en hulpeloos: ik was op weg naar de 40 en ging verdorie door mijn rug. Beetje bij beetje besefte ik dat ik de voorbije jaren mijn gezondheid en het belang ervan onder de mat had geschoven.

Deel twee van de wake-up call kwam wat later, na m’n trip naar Chicago, waar ik een 5km liefdadigheidsrun mee zou lopen. Daar hoorde ik op tv voor het eerst over CrossFit. Ik raakte zo getriggerd dat ik bij thuiskomst er een boek over kocht en me uiteindelijk inschreef bij een box. Hemel, ik heb nog nooit zo vaak gedacht dat ik zou sterven als tijdens die eerste workout. Maar hoe zwaar het ook was, het smaakte zeker naar meer. Véél meer.

Na verloop van tijd veranderde mijn lichaam en leerde ik ook dat voeding een belangrijke bouwsteen in dit proces was. Ik ging me meer en meer verdiepen in voeding, de honger naar kennis was onstilbaar. De fysieke veranderingen creëerden een mentale omwenteling: ik was nu fysiek én mentaal sterker. Die zichtbare evolutie zorgde ervoor dat mensen me aanklampten voor advies, tips en tricks. En zo geschiedde. Next Level Human werd geboren: een totaalaanpak waarmee ieder doel haalbaar wordt en mensen hun beste leven leiden.

Ondertussen zijn we uitgegroeid tot een fijn bedrijf met een team van gelijkgestemde zielen. Stuk voor stuk gepassioneerde mensen die de nodige ervaring en kennis aan de dag leggen om samen met een klant op pad te gaan om diens Next Level te bereiken.

We werken niet met diëten, shakes of andere producten maar bekijken de zaken op een holistische en persoonlijk wijze. Alle aspecten van het leven van een klant worden

meegenomen en de 1 op 1 coaching zorgt ervoor dat resultaten haalbaar en blijvend worden.

individuele coaching

Start living your best life today!