onze pakketten

Voor je lichaam zorgen is een investering, je krijgt er iets onbetaalbaars voor terug.

De deur om een next level human te worden staat op een kier. Meld je aan voor een van onze pakketten en wij zetten je meteen op de goede weg.

Wanneer mensen spiermassa willen aanmaken of vet willen verliezen, is het eerste wat in ze opkomt vaak “diëten!”. Helaas pak je door te diëten je gewoontes niet aan. Je focust je op wat wel en niet mag, maar verliest daardoor the bigger picture uit het oog. Door je gewoontes onder de loep te nemen en aan te passen, zorg je ervoor dat je niet meer in oud gedrag vervalt met dezelfde teleurstellende resultaten tot gevolg.

Wij helpen jou met een persoonlijk plan dat afgestemd is op jouw leven, noden en wensen, waarbij de focus ligt op het aanleren van goede gewoontes en het behouden of vergroten van spiermassa.

Door onze handvatten liggen jouw doelen wél binnen handbereik. Je voedingspatroon is niet langer een struggle, maar een fluitje van een cent.

Onze programma’s kenmerken zich door het feit dat de focus altijd ligt op “meer”. Bij ons gelden geen restricties. Meer spiermassa, meer gevarieerde en kwaliteitsvolle voeding, meer slapen, meer drinken (water wel te verstaan). Heeft een klant al één of meerdere goede gewoontes aangeleerd? Mooi, dan voegen wij er nog meer aan toe.

Nieuwe gewoontes aanleren gaat gelukkig vrij snel. Maar die diepgewortelde oude gewoontes, die hebben wat meer tijd en aandacht nodig om fysiek en mentaal te verdwijnen.

Ook daar helpen we je mee. Onze programma’s hebben namelijk een minimale duur van drie maanden. Tijdens die periode staat er een persoonlijke coach tot je beschikking die doelgericht en flexibel met je samenwerkt om jouw doelen te bereiken en je on track te houden.

The only way is up.

 • LEVEL UP
  79,-/ p.m.
  • 9 maanden
 • NEXT LEVEL
  69,-/ p.m.
  • 12 maanden
 • FOUNDATION
  89,-/ p.m.
  • 6 maanden
   

testimonials

 • Ik had niet durven dromen dat kleine aanpassingen in mijn eetpatroon zoveel effect konden hebben. Het resultaat spreek voor zich.

  Jelle Verhagen
 • Mijn conditie is aanzienlijk verbeterd. Ik RX mijn WODs vaker en mijn huid is nog nooit zo zuiver geweest. Ik voel me super!

  Edmay Kram
 • Ik was positief verrast over het gemak waarmee de challenge was vol te houden. Ik heb geen enkele  keer honger gehad.

  Patrick van Elst
 • Ik heb nu een duidelijk overzicht van mijn lichaamscompositie en ik weet wat ik moet aanpassen als ik dat verder wil veranderen.

  Pau Marqués i Oleo Professioneel musicus, CrossFit Coolhaven

START LIVING YOUR BEST LIFE TODAY!